lördag 13 mars 2010

Skada + 770 dagar: Squash med Larsa

För nästan exakt två år sedan - 16 mars 2008 - kommenterade Larsa här i bloggen att han räknade med squash senast på min födelsedag i oktober 2008. Det blev inte så. Men idag blev det av - 770 dagar efter skadan!

Och det kändes jättebra. Vi bollade mest ganska lugnt, men jag kunde ändå göra en del halvsatsningar. Vi avslutade med att spela två game och Larsa var snäll nog att låta mig vinna ett... ;-)

Får se hur det känns imorgon, men idag kändes det helt underbart att vara igång!

måndag 1 mars 2010

Februari 2010

"Firade" tvåårsjubileum efter skadetillfället 2:e februari. Ägnade första halvan av månaden åt att komma igång med sjukgymnastiken efter senaste operationen. Tanken är att fokusera på att bygga upp styrkan i låret nu. I slutet av februari kom nån sorts influensa och satte lite käppar i hjulet ett tag.

Standardsvaret när någon frågar hur det går för mig (jag haltar fortfarande en del) är att när jag är uppvärmd är det bättre än innan senaste operationen, men när jag suttit still en stund är det ungefär lika dåligt som det varit senaste året.

Den 20:e februari testade jag och Louise lite squash. Det kändes ganska bra får jag säga. Lite försiktig är man ju, men det ska man nog vara. Lite känningar får man då och då, men inget värre.